Elektriker Nørresundby

Vi er din elektriker og autoriseret elinstallatør i Nørresundby og hele Nordjylland med 24-timers døgnvagt. Vi kan hjælpe med alle opgaver, uanset størrelsen. Har du brug for hjælp? Så kontakt os i dag for at høre nærmere.


225+

5-stjernet anmeldelser

Trustpilot

En elektriker med værktøjstaske på skyldren. Han står foran sin servicevogn fra Uggerly Installation. Han er parkeret foran et parcelhus i Nørresundby.
En elektriker med armene over kors med en værktøjskasse på skyldren. Han er iført en grå trøje fra Uggerly Installation, og han står i et køkken.
En elektriker med fra Uggerly Installation, der arbejder på en elinstallation.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vi er altid klar til at hjælpe dig. Uggerly Installation er elektriker og autoriseret el-installatør, som varetager en bred vifte af forskellige arbejdsopgaver som elektriker i Nørresundby og Nordjylland.

Vi sørger altid for at have konkurrencedygtige priser, og med døgnvagt 24 timer i døgnet, står vi altid klar til at hjælpe.

Ring nu for at høre nærmere, og modtag et godt og uforpligtende tilbud.

Hurtig service

Alle opgaver er forskellige, men vores hurtige og effektive service er altid den samme.

Faglig ekspertise

Med over 100 års erfaring inden for faget, er vi eksperter i vores branche.

Godt håndværk

Én ting er helt sikkert – vi leverer altid stærkt og pålideligt håndværk.

Hos os er du altid i trygge hænder

Elektriker i Nørresundby med fokus på kvalitet

Kvaliteten af vores arbejde er vores første prioritet. Du kan derfor også altid forvente et solidt og veludført stykke arbejde, hvor vi omhyggeligt og effektivt varetager problemet. Så mangler du en elektriker i Nørresundby, så står vi altid klar til at hjælpe, eller give dig et godt tilbud på opgaven.

En elektriker med værktøjstaske på skyldren. Han står foran sin servicevogn fra Uggerly Installation. Han er parkeret foran et parcelhus i Nørresundby.

God service og gode relationer

Vi har bygget vores virksomhed på vores gode service og langvarige relationer med vores kunder. Det gøre også at vi har mange glade kunde i Nørresundby og hele Nordjylland. Uggerly Installation bærer på mere end 100 års historie, og har vokset til en virksomhed på over 300 mand, men vi sætte stadig en stor ære i at varetage alle opgaver med samme omhug og ekspertise.

Vores størrelse gør os til en alsidig og professionel virksomhed, og med en bred vifte af eksperter, er dit projekt altid i sikre hænder.

Professionel Elektriker med bred ekspertise

Hos Uggerly Installation udfører vi alle former for elektrikeropgaver i Nørresundby og Nordjylland. Vores elektrikere og elinstallatører udfører installation, reparation og service på bl.a. på følgende elektrikeropgaver:

  • Skift eller reparation af gamle stikkontakter
  • Opsætning af lampe
  • Udendørs belysning
  • Installation af hvidevare
  • Ny eltavle
  • Installation eller reparation af alarmer
  • Data og internetinstallationer
  • Ladestander til elbiler
  • El-tjek

El-Service Nørresundby og hele Nordjylland

Vi servicerer dagligt kunder i hele Nordjylland, hvor vi laver alle typer af elektrikeropgaver opgaver. heriblandt i Aalborg, Svenstrup, Aars, Vodskov, Storvorde, Klarup.

Elektriker døgnservice

Hos Uggerly Installation har vi altid døgnservice, og vi står altid klar ved telefonen. Vi kan altid tilbyde øjeblikkeligt elservice døgnet rundt, alle dage om året.

Stor landsdækkende elektriker

Vi dækker ikke kun Nørresundby og Nordjylland som elektriker. Vi kan også dække det meste af Jylland fra vores afdeling i Aarhus, som løser langt de fleste af vores opgaver og entrepriser syd for Nordjylland.

Derudover har vi også en afdeling i Odense, som løser alt på Fyn.

Vi har også to afdelinger på Sjælland, som tilsammen varetager hele Sjælland. Vi er især aktiv i København og vores elektrikere servicerer dagligt opgaver i Valby, Ballerup, Amager, Taastrup, Glostrup, og på Frederiksberg.

Vi laver totalløsninger for EL og VVS

Uggerly Installation er ikke blot et elektrikerfirma. Vi er en landsdækkende installationsvirksomhed, som laver mange totalløsninger i EL og VVS.

Har du derfor brug for en løsning som skaber tryghed, så har vi erfaringen til at hjælpe med alt. Vi laver meget VVS i Aalborg og afdelingen håndterer både private serviceopgaver og entrepriseopgaver.

Bliv ringet op

* Ved akutte henvendelser, bedes du ringe direkte.
Henvendelser behandles man-fre 07:00-15:00

En elektriker fra Uggerly Installation, som kigger i sin firmavogn, parkeret foran et parcelhus i Nørresundby.

+100

Års erfaring

En elektriker fra Uggerly Installation, som kigger i sin firmavogn, parkeret foran et parcelhus i Nørresundby.
Close up af et bukseben af en elektriker fra Uggerly Installation, hvor man kan se logoet på de grå bukser.

En effektiv forbindelse

Hos Uggerly Installation løser vi store og små opgaver og vores dygtige og erfarne elektrikere er altid klar til at rådgive om den rette værdigskabende løsning tilpasset de konkrete behov.

Vi har kapaciteten og kompetencerne og hos os får du en leverandør, der giver dig tryghed. Vi løser altid opgaverne effektivt og i høj kvalitet.

en el-installatør fra Uggerly Installation. Et nærbillede af Janni, som er en smilende kvinde med sort tøj på.
En elektriker fra Uggerly Installation. En skaldet mand med sort tøj på.
En medarbejder fra Uggerly Installation med briller og gråt tøj.

+350 medarbejdere