Elektriker Valby – Uggerly Installation

Uggerly Installation er din elektriker i Valby. Vi installerer og servicerer alle former for elinstallationer i Valby og omegn. Vi har døgnvagt i Valby og hele Storkøbenhavn som autoriseret elektriker og el-installatør.


225+

5-stjernet anmeldelser

Trustpilot

En elektriker fra Uggerly Installation, der står med armene over kors. Han står foran sin servicebil foran et parcelhus i Valby.
En elektriker, der står i en privatkundes bolig og smiler stort.
En elektriker som arbejder på en el-installation i et privatbolig.

Mangler du en elektriker Valby? Vi klar til at hjælpe dig.

Hos Uggerly Installation løser vi store og små opgaver og vores dygtige og erfarne elektrikere er altid klar til at rådgive om den rette værdigskabende løsning tilpasset de konkrete behov.

Vi har kapaciteten og kompetencerne og hos os får du en leverandør, der giver dig tryghed. Vi løser altid opgaverne effektivt og i høj kvalitet.

Hurtig service

Alle opgaver er forskellige, men vores hurtige og effektive service er altid den samme.

Faglig ekspertise

Med over 100 års erfaring inden for faget, er vi eksperter i vores branche.

Godt håndværk

Én ting er helt sikkert – vi leverer altid stærkt og pålideligt håndværk.

Hos os er du altid i trygge hænder

Elektriker Valby med brede kompetencer

Som elektriker Valby har vi alle kompetencerne til at varetage dit problem. Vi løser alle former for el-opgaver i Valby og hele Storkøbenhavn. Vi har altid et godt tilbud til dig på alle dine elektrikeropgaver. Vi vores mange specialister og mange års erfaring, er Uggerly Installation altid et trygt valg, når du skal bruge en elektriker i Valby og omegn. Kontakt os i dag, hvis du har et elektrikerproblem som skal løses.

Elektriker Valby der står foran en servicebil med sin arbejdskasse over skulderen. Elektrikeren er fra Uggerly Installation.

Elektriker Valby med stor Tilfredshed

Vi har haft mange kunder i Valby og omegn i løbet af årene, og vi har heldigvis meget stor tilfredshed blandt vores kunder. Med et stort team med mere end 100-års historie, har vi ressourcerne til at løbe alle problemer. Vi varetager alle opgaver, både store som små, som elektriker i Valby og omegn.

Autoriseret elektriker Valby med fokus på professionalisme

Hos Uggerly Installation udfører vi alle former for elektrikeropgaver i Valby og omegn. Vi udfører alle opgaver, og vores elektrikere og el-installatører er altid klar på at løse opgaven. Vores montører løser blandt andet disse elektrikeropgaver:

  • Skift eller reparation af gamle stikkontakter
  • Opsætning af lampe
  • Udendørs belysning
  • Installation af hvidevare
  • Ny eltavle
  • Installation eller reparation af alarmer
  • Data og internetinstallationer
  • Ladestander til elbiler
  • el-tjek

El-Service Valby og omegn

Vi har EL-service i Valby og hele Storkøbenhavn. Fra vores hovedkontor servicerer vi alle typer af kunder, og vi løser alle elektrikeropgaver. Vi servicerer hele Storkøbenhavn, hvor vi b.la. også kører ud som Elektriker København, Elektriker Amager, Elektriker Glostrup, Elektriker Taastrup, Elektriker Rødovre og Elektriker Hvidovre, Elektriker Frederiksberg og Elektriker Ballerup. Uanset dit problem har vi en elektriker Valby klar til at hjælpe dig. Har du spørgsmål eller brug for uforpligtende rådgivning, så kontakt os i dag, så kan vi hurtigt hjælpe dig

Elektriker Valby akut døgnservice

Hos Uggerly Installation har vi som elektriker Valby altid akut døgnservice. Dette gælder på alle elektrikeropgaver, og vi tilbyder altid øjeblikkeligt elservice. Vi har konstant bemanding på telefonen, så hvis uheldet er ude, kan vi altid hurtigt rykke ud. Vi har altid en elektriker i Valby på vagt, og er sjældent mere end 30 minutter væk. Har du brug for akut elektrikerdøgnservice, skal du blot ringe til vores vagtnummer, og så sender vi hurtigt en elektriker ud. Vurderer du at problemet ikke er akut, bør du kontakte os i arbejdstiden. Dette er blot, da vi tager et vagtgebyr, for at sende en elektriker ud på akutte opgaver i Valby og omegn.
Her er nogle situationer som vil kunne være akutte problemer:

  • Sikring bliver ved med at springe
  • Kabel er blevet skåret over
  • HPFI-relæ slår fra hele tiden
  • Strømafbrydelse
  • Boret ind i et strømkabel

Hvis du ikke ved om du selv må reparere den akutte fejl, bør du ringe til os direkte. En autoriseret elektriker er uddannet til at håndtere strøm, da stød fra elinstallationer kan have alvorlige konsekvenser.

Elektriker Valby med garanti

Hos Uggerly Installation er vi medlem af TEKNIQ. Det betyder, at du altid er forsikret, når vi udfører arbejde for dig som elektriker i Valby. Alle skader op til 100.000kr bliver dækket af TEKNIQ. Uanset hvilket arbejde vores elektrikere i Valby har udført, er alt arbejde forsikret. Du er i trygge hænder hos os, og du kan roligt vælge os som din næste elektriker Valby, uden at være bange for skader eller uheld.
Uggerly Installation er derfor altid et sikkert valg som elektriker, når du mangler en elektriker i Valby.

Elektrikeropgaver vi udfører som elektriker Valby

Som elektriker Valby udfører vi alle tænkelige elektrikeropgaver. Med en afdeling bestående af over 100 mand, har vi kapaciteten til at hjælpe dig med dit næste projekt, uden du skal have store bekymringer.

Ladeboks til hus og lejlighed i Valby

Mangler du hjælp fra en elektriker i Valby til opsætning af en ladeboks, så er Uggerly Installation et sikkert valg. Mulighederne for at oplade sin elbil er heldigvis stigende, men hvis du synes at betalingsmulighederne for offentlige landestandere er blevet forværret, så vil en enegangsinvestering med en privat ladeboks være ideel til dig. Har du spørgsmål til installationen af ladestanderen, så giver vi dig gerne rådgivning. Størrelsen og funktionen af ladeboksen afhænger af elbilen, så derfor er det vigtigt at få installeret en ladeboks med den rigtige opladningseffekt. Vi forhandler selv mange forskellige ladestandere, men har du allerede anskaffet dig en ladestander til hjemmeadressen og mangler blot en elektriker Valby til at montere og installere den, står vi selvfølgelig også til rådighed.
Du må desværre ikke selv montere din ladeboks, da det kræver en autoriseret elektriker, hvilket vi naturligvis er. Har du yderligere overvejelser, så er vi altid klar på telefonen og mail.

En elektriker fra Uggerly Installation der er ved at montere en ladeboks på væggen af en bolig på en varm sommerdag.

El-tjek i Valby til lejlighed og parcelhus

Vi har igennem årene lavet mange el-tjek i Valby og omegn, og der er mange gode grunde til at få udført et el-tjek af alle elinstallationerne i din bolig. Hvis du skal køb eller sælge hus eller lejlighed, er det en rigtig god idé at få en elektriker i Valby til at udføre et el-tjek af din bolig. Derved kan du sikre dig at alle elinstallationerne er lovlige og sikre, så du ikke står tilbage med en stor regning i sidste ende. Du kan nemlig blive holdt til ansvar, hvis installationerne ikke er lovlige.
Vores elektriker kommer forbi, hvor vi udarbejder en grundig og overskuelig rapport af dine elinstallationer. Ulovlige og gamle elinstallationer er også en af de hyppigste årsager til brand og skader i hjemmet. Vi sørger altid for at overholde sikkerhedsstyrelsens krav. Når vi udfører el-tjek for vores kunder i Valby, bliver dine elinstallationer forsigtigt gennemgået af en af vores elektrikere. Vores elektriker kommer forbi, hvor der bliver foretaget mange stikprøver og målinger af dine elinstallationer, stikdåser og lignende.
Du vil efterfølgende modtage en rapport, hvor eventuelle fejl og mangler vil fremgå. Her har du selv mulighed for at udarbejde en handlingsplan, men vi står naturligvis altid til rådighed, hvis du mangler en elektriker Valby til at lovliggøre dine installationer.

Energirådgivning til private kunder fra en elektriker Valby

Energirådgivning er en af vores specialområder. Vi hjælper årligt mange store virksomheder med den grønne omstilling af deres virksomhed. Vi har også muligheden for at hjælpe private kunde. Især i en tid, hvor den grønne omstilling fylder mere og mere. Der kan være mange simple initiativer som f.eks. at skifte til LED-pærer, solceller eller varmepumper. Vores elektrikere har altid ekspertisen til at hjælpe dig med energirådgivning i din bolig i Valby.

Elektriker til nybyggeri i Valby

Mangler du en elektriker i Valby til nybyggeri? Så er vi en af de stærkeste på markedet. Vi har været med til at bygge flere tusinde huse i forbindelse med vores samarbejde med HusCompagniet og Milton Huse. Vi har også meget erfaring med utallige lejlighedskomplekser. Så uanset hvilken bolig du mangler hjælp til, så har vi en elektriker i Valby, som er klar til at hjælpe.

Udskiftning og montering af el-tavle i Valby

Hvis din bolig har en gammel eltavle, bør du måske overveje at få den udskiftet. En ny og sikker eltavle kan vores elektriker Valby udskifte hurtigt. Udskiftning og montering af en ny eltavle kræver en autoriseret elektriker, hvilket vi selvfølgelig er.
Har du brug for hjælp eller rådgivning med din eltavle, er du altid velkommen til at kontakte os.

renovering af elinstallationer i Valby til lejlighed og hus

Mange ældre lejligheder og huse har nedslidte og gamle elinstallationer. Disse gamle elinstallationer kan medføre brand i hjemmet, så du bør overveje at udskifte til nye og moderne installationer. Har du brug for en elektriker Valby til at varetage en renovering af dine elinstallationer, så kan vi hurtigt hjælpe dig med at optimere sikkerheden i din bolig. Det mest af arbejdet kræver en autoriseret elektriker, hvis du har spørgsmål til hvad elektrikerarbejde du selv må udføre, bør du kontakte os inden du begynder selv. Vores elektrikere i Valby er fuldt med ekspertviden og altid klar med rådgivning.

elektrikerhjælp til Elinstallationer i nyt køkken

Når du bygger nyt køkken, er det meget vigtigt at du er grundig med dine elinstallationer. Der befinder sig mange elinstallationer i dit køkken, så det er vigtigt at man har styr på grupperingerne i eltavlen, så man ikke risikerer udslag på HPFI-relæet. At ændre i eltavlen kræver en autoriseret elektriker Valby, så det er vigtigt at du får hjælp fra en autoriseret elektriker.

Hvor I Valby servicerer i som elektriker?

Vi servicerer lokalt i hele Valby som elektriker. Men vi har også elektrikere, som udfører arbejde i hele København og omegn.

Kontakt os for pris og forespørgsel af elektriker Valby

Ønsker du en pris eller forespørgsel på et bestemt stykke arbejde eller generel timepris på en elektriker Valby, skal du blot kontakte os for at høre nærmere. Du kan udfylde vores kontaktformular, hvor du kan vælge ydelse og by, du kan ringe til os direkte eller sende os en mail. Vi gør alt hvad vi kan for at varetage alle henvendelser hurtigst muligt i vores åbningstider.

Prisen på en elektriker Valby afhænger af flere faktorer, type af projekt, lokation, pris på materiale og køretid er de største faktorer. Har du nogen bekymringer eller spørgsmål skal vi nok svare på alle dine spørgsmål.

Vi har mange samarbejdspartnere og leverandører, og vi står inde for alle vores samarbejdspartnere. Vi kan garantere god service og arbejde i hele landet.



Bliv ringet op

* Ved akutte henvendelser, bedes du ringe direkte.
Henvendelser behandles man-fre 07:00-15:00

Elektriker fra Uggerly Installation der er ved at tage ting ud af sin servicevogn.

+100

Års erfaring

Elektriker fra Uggerly Installation der er ved at tage ting ud af sin servicevogn.
Uggerly installation closeup af logo på en elektrikers bukser.

En effektiv forbindelse

Hos Uggerly Installation løser vi store og små opgaver og vores dygtige og erfarne elektrikere er altid klar til at rådgive om den rette værdigskabende løsning tilpasset de konkrete behov.

Vi har kapaciteten og kompetencerne og hos os får du en leverandør, der giver dig tryghed. Vi løser altid opgaverne effektivt og i høj kvalitet.

Et portrætfoto af en mand. En af Uggerly installations medarbejdere, Per.
Et portrætfoto af en lyshåret mand. En af Uggerly installations medarbejdere, Mads.
Et portrætfoto af en Kvinde. En af Uggerly installations medarbejdere, Aviajaa.

+400 medarbejdere