Totalløsninger til entreprisebyggeri

Hos Uggerly Installation installerer og servicerer vi dine opgaver inden for EL og VVS – ingen opgaver er for små eller for store.


225+

5-stjernet anmeldelser

Trustpilot

Døgnvagt – åben 24/7

+100

Års erfaring

Vi tager ansvar

Vi har et bredt kompetencefelt og har mulighed for at tilbyde totalløsninger. Vi har kapaciteten og kompetencerne, så hos os får du en samarbejdspartner, der trygt tager dig med gennem hele processen. Vi løser altid opgaverne effektivt og i høj kvalitet og sætter en ære i fejlfri aflevering til aftalt tid.

Hos Uggerly Installation har vi altid fokus på at skabe et godt og trygt arbejdsmiljø for vores medarbejdere. Vi ønsker samtidig at tage samfundsmæssigt ansvar og at agere så bæredygtigt som muligt. Sammen med vores samarbejdspartnere og kunder vil vi skabe energioptimering, kvalitetsbevidste samt langtidsholdbare løsninger mens, vi påvirker miljø og natur mindst muligt.

+350 medarbejdere

Hos os er du altid i trygge hænder

Vi løser både små og store opgaver

Hos Uggerly Installation installerer og servicerer vi alle former for el-installationer og VVS-opgaver. Vi løser både små og store opgaver inden for både fagentreprise, storentreprise og teknikentreprise – og vi tager hånd om opgaven fra idé til afslutning.

Vores dygtige og erfarne entrepriseledere, installatører og montører er altid klar til at rådgive om den rette værdiskabende løsning og vi skræddersyr altid løsningerne ud fra den enkelte kundes behov.

Hurtig service

Alle opgaver er forskellige, men vores hurtige og effektive service er altid den samme.

Faglig ekspertise

Med over 100 års erfaring inden for faget, er vi eksperter i vores branche.

Godt håndværk

Én ting er helt sikkert – vi leverer altid stærkt og pålideligt håndværk.