Termografi -Lækagesporing til erhverv og private

Termografering er en effektiv måde at lokalisere fejl og defekter i installationer.


225+

5-stjernet anmeldelser

Trustpilot

Døgnvagt – åben 24/7

+100

Års erfaring

Opdag eventuelle fejl inden uheldet er ude

Uggerly Installation råder over avanceret udstyr, der hurtigt og effektivt kan opdage eventuelle fejl i el-komponenter og installationer. Termografiundersøgelser kan nemt udføres overalt, helt uden at forstyrre den daglige drift.

+350 medarbejdere

Hos os er du altid i trygge hænder

Effektiv måde at lokalisere fejl

Termografering er en effektiv måde at lokalisere fejl og defekter i installationer. Kombinationen af en termografioperatør med mange års erfaring inden for området og et højteknologisk termografikamera, der kan aflæse og registrere termisk energi, sikrer, at vi kan opdage eventuelle fejl og defekter hurtigt.

Hurtig service

Alle opgaver er forskellige, men vores hurtige og effektive service er altid den samme.

Faglig ekspertise

Med over 100 års erfaring inden for faget, er vi eksperter i vores branche.

Godt håndværk

Én ting er helt sikkert – vi leverer altid stærkt og pålideligt håndværk.

Hvad kan vi være til hjælp med?

Uanset din udfordring, står vores installatører klar til at hjælpe.

Hvad mangler
du hjælp til?

I det tilfælde, at der opstår en fejl på et elektrisk varmekabel, kan vi nemt og hurtigt lokalisere fejlen med vores avancerede termografiske udstyr. For at reparere gulvvarme er der påkrævet en stor del finesse og dygtige teknikere, der ved, hvad de laver. Vi har mange års erfaring inden for området og vores kunder kan derfor trygt stole på, at vi kan lokalisere fejlen hurtigt og præcist – og derved undgå unødvendig ødelæggelse af fx gulv, således det kan genetableres som før.

Når fejlen er fundet, løftes klinken op og gulvvarmekablet blotlægges for reparation. Efter reparationen lægges klinken ned igen. I 90% af tilfældene er vi i stand til at genanvende klinken efter reparation.

Vi yder 1 års garanti ved reparationer på gulvvarme.

Vi råder over dygtige, erfarne teknikere og avanceret udstyr, der med stor nøjagtighed kan finde frem til brud på vand- og varmerør, der ligger skjult – fx under gulve. Vi kan udføre lækagesporing i stort set alle typer af rør og rørsystemer, heriblandt centralvarmeanlæg, gulvvarme og brugsvand. Afhængigt af opgaven foretages lækagesporingen med termografisk udstyr eller formiergas, der er nogle af de meste effektive og præcise metoder til at spore lækager og brud.

El-skader på produktionsanlæg, eltavler m.m. kan medføre omkostningsfulde, langvarige driftstop. Det anbefales derfor, at virksomheder jævnligt får gennemført en el-termografering. Derved kan fejl og defekter opdages inden, eventuelle skader opstår.

Vil du vide mere?

Vi står altid klar til at rykke ud og udføre termografering eller reparationer – hurtigt og effektivt. Kontakt vores el-serviceleder Janni, for at få et tilbud, rådgivning eller svar på spørgsmål. Ellers kan vi kontaktes på vores hovednummer 9813 8888

js@plugins.uggerly.dk