El-installationer og service til erhverv

Hos Uggerly Installation installerer og servicerer vi alle former for el-tekniske opgaver for både landets store og små virksomheder.


225+

5-stjernet anmeldelser

Trustpilot

Døgnvagt – åben 24/7

+100

Års erfaring

Få en serviceaftale, der skaber tryghed

Med en længerevarende serviceaftale hos os kan du føle dig tryg, da din virksomheds el-installationer regelmæssigt vil blive kontrolleret og vedligeholdt, så reparation og renovering reduceres – og levetiden for dine installationer forlænges.

Vi løser opgaver på tværs af fag og brancher i tæt samarbejde med vores kunder. Vi har kapaciteten og kompetencerne og hos os får du en samarbejdspartner, der giver dig tryghed. Vi løser altid opgaverne effektivt og i høj kvalitet – og sammen er vi med til at udvikle effektiviteten i din virksomhed.

+350 medarbejdere

Hos os er du altid i trygge hænder

Vores installatører og montører løser alle udfordringer

Vi er altid klar til at rådgive om den rette værdiskabende løsning tilpasset dine konkrete behov. Vi kan for eksempel hjælpe med installering, vedligeholdelse, reparation, eftersyn og test af anlæg.

Hurtig service

Alle opgaver er forskellige, men vores hurtige og effektive service er altid den samme.

Faglig ekspertise

Med over 100 års erfaring inden for faget, er vi eksperter i vores branche.

Godt håndværk

Én ting er helt sikkert – vi leverer altid stærkt og pålideligt håndværk.

Én samlet totalløsning – én leverandør

Hos Uggerly Installation løser vi både opgaver indenfor EL og VVS. Du kan med fordel samle alle dine serviceaftaler hos os og få én leverandør, der kender din virksomhed og jeres behov.

Hvad mangler
du hjælp til?

Vi installerer og servicerer CTS-anlæg (Central Tilstandskontrol og Styring). CTS-anlæg kan installeres i store og små bygninger, og har til formål at automatisk styre klima- og temperaturforhold i bygninger. Med et CTS-anlæg har du mulighed for at optimere din energiudnyttelse og derved opnå besparelser på dit energiforbrug. Udover at styre klima- og temperaturforhold kan anlægget også måle CO2-indholdet i bygninger. Derved er anlægget med til at sikre, at der altid er det korrekte iltindhold i bygningen. CTS-anlæg anvendes også med fordel på fx skoler og virksomheder, hvor der er lukket i ferier og weekender. Anlægget kan indstilles til at automatisk tilpasse bygningens luftkvalitet og temperatur, således, at der den første dag efter ferie/weekend er et optimalt indeklima.

IBI-anlæg

Vi varetager også installationer af IBI-anlæg (intelligent bygningsinstallation). IBI-anlæg kan anvendes som en overbygning til CTS-anlæg og håndterer styring og integration af bygningsinstallationer – fx lys, varme og CTS og samler alle funktioner under én platform.

Som en del af vores brede kompetencefelt udfører vi også tele- og datainstallationer. Installationerne udføres med cat5-cat6a kabler i standardsystemer, hvor det ofte er muligt at lave 20-års attest. Vi udfører desuden fiberinstallationer i både singlemode og multimode.

Vores tavler bygges af erfarne og kompetente medarbejdere på vores eget moderne tavleværksted. På værkstedet bygger vi blandt andet tavler til eget brug og til vores kunders specifikke behov. Tavlerne bygges hovedsageligt i CUBIC stål-kapslinger og Fibox plast-kapslinger, der er med til at sikre, at alle vores tavler er af den højeste kvalitet.

Som del af vores brede kompetencefelt tilbyder vi også installation af procesanlæg, hvor vi fortager projektering og analyser samt udfører entreprenørarbejde efter leverede tegninger.

Vi installerer og servicerer nød- og panikbelysning. Nød- og panikbelysning (N&P) er reserve- og sikkerhedsbelysning, der bl.a. monteres i offentlige institutioner og virksomheder. Formålet med nød- og panikbelysning er at orientere ikke-stedkendte personer om flugtveje med henvisningsskilte og belysning i gulvet.

Vi har mange års erfaring med at udføre højspændingsinstallationer og varetager blandt andet både projektering, opstilling og montage af nyanlæg på 10 KV niveau.

Vi har i mange år udført installationer i områder, der klarificeres som ATEX (eksplosionsfarlige områder). ATEX omfatter virksomheder, hvor området har brandfarlige gasser, antændelige dampe og brandbart støv, der kan antændes og forsage en eksplosion, hvis de forekommer i blanding med luftens ilt.

Som et led i vores brede vifte af kompetencer installerer vi også lysstyringsanlæg. Lysstyring kan anvendes til mange forskellige formål med dets adskillige funktioner. Vi har kompetencerne til at løse din opgave, uanset om du har brug for et simpelt tænd/sluk-anlæg med PIR-sensor (bevægelsessensor) eller et mere avanceret anlæg med styring af forskellige funktioner.

Ønsket om at køre på el er stødt stigende og vi kan hjælpe med at etablere ladestandere til el-biler. Vi kan håndtere hele processen fra start til slut.

Se vores case fra Krøyers Plads i København HER

Termografering er en effektiv måde at lokalisere fejl og defekter i el-tavler og installationer. Termografering sker via et højteknologisk termografikamera, der kan aflæse og registrere termisk energi. Derved kan fejl, der er skjult for det blotte øje, opdages hurtigt og præcist og du undgår for eksempel produktionsstop eller driftsforstyrrelser.

Se mere under vores område for termografi.